Stabilizace krevního cukru
Nerovnováha krevního cukru nastává, když hladiny glukózy v krvi nejsou správně regulovány. Často se jedná o hyperglykémii (příliš vysoká hladina cukru), která je následovaná rychlým propadem. Pokud tento stav není řešen včas, dochází k tomu, že buňky již nereagují na hormon inzulín a nastává tzv. inzulínová rezistence. Tato nerovnováha je často spojena s dysfunkcí hormonů, zejména inzulinu který reguluje vstup glukózy do buněk nebo sekundárně stresového hormonu kortizolu. Velké kolísání krevního cukru je pro naše tělo problematické, a kromě hormonální nerovnováhy může vést k dalším poruchám na zdraví organismu. Nejčastěji má tendence přispívat k: prediabetu a diabetu II. typu, metabolickému syndromu, PCOS, kardiovaskulárním onemocněním, neurologickým poruchám nebo nadváze a obezitě.
Nejprodávanější
Značky

100% farmářský kozí protein s minimální příchutí. Vynikající zdroj A2 proteinu. Vyrobeno v Rakousku. Čistá chuť i vůně – nadprůměrně čistý zdroj kozího proteinu. Pro...